Második lett a magyar csapat!
Posted by Peti · Mar 29, 2022

Második helyezés az Európaiválogatón!

Óriási érdeklődés övezte a Hungexpón a Sirha Budapest keretein belül megrendezett Bocuse d’Or versenyt.17 csapat mérte össze tudását és küzdött meg a lyoni világdöntőbe való kijutásért. A magyar csapat élén Dalnoki Bence, a Michelin-csillagos Stand étterem sous chefje állt, mellette Nyikos Patrik dolgozott a boxban.A verseny után közvetlenül arról számoltak be, hogy minden úgy sikerült, ahogyan tervezték, tökéletesen ugyanúgy készítették el az ételeket, mint a legutolsó gyakorlásukon, ezért akkor még az eredménytől függetlenül is nagyon pozitívan értékelték saját teljesítményüket.

Jerome Bocuse kiemelte, hogy fantasztikus volt a rendezvény, megköszönte Magyarországnak az eddigi legkiválóbb európai szervezést. Az is kiderült, hogy a következő európai válogatónak Norvégia ad majd otthont.Maga az esemény ismét nagy tömeget vonzott. Ahogyan hat éve, idén is hazánkba látogatott számos nemzetközi szakmai kiválóság.A hazai rendezésnek, és persze a kiváló eredménynek az az egyik legfontosabb hozadéka, hogy erősödik Magyarország jelenléte a nemzetközi gasztrotérképen.

SHARE AND LIKE
MORE IN Gasztró
Hűsítő ízek: 7 különleges jeges nyári desszert, amit otthon is elkészíthetsz
Ízek, élmények, kedvencek – Itt a 2025-ös Gourmet Fesztivál!
Húsvéti Gasztronómia Körkép: A Hagyományos Ételek a Világ Különböző Sarkaiból
2025. Évi Étterem Hét: Fedezd fel a gasztronómiai élményeket!
Time Out Market Budapesten
Magyar sikerek a Bocuse d’Or versenyen
Ha igazi Hütte hangulatot keresel!
Érkezik a Coca-Cola új, környezettudatosabb palackja
Szilveszteri partik kedvenc itala a GIN!
Gasztró randihelyszínek a fővárosban!